Om oss

 

Tvättgruppen består av tio familjeföretag som står under tillväxt. Många av verksamheterna har gått i arv och erbjuder därför det där lilla extra som bara kan ges med ett stort personligt engagemang. Fast vi expanderar är vi noga med att förmedla att vi tänker som ett litet företag och alltid har dig som kund i fokus.

Idag har vi kunder från Trelleborg i söder till Umeå i norr. Tillsammans levererar vi dagligen cirka 70 ton per dag till kunder inom hotell, restaurang, industri, vård och fastigheter.

Vi är en svensk rikstäckande företagsgrupp och vågar påstå att vi har listat ut ett och annat under våra 15 år i branschen. Ta del av vår kunskap och låt oss underlätta din vardag.

Tvättgruppen består av följande tio familjeföretag: Tvättstället, Kemiska tvätten, Möllers tvätt, A-Kembaren, Din tvätt, Tvättservice, Mälardalens entremattservice, Tvättcenter, Holmsundstvätten och Torsvikstvätten. Om du vill komma i kontakt med ett tvätteri nära dig, se kontaktuppgifter nedan till respektive anläggning. Om det gäller större avtal kontakta någon av våra säljare så hjälper de er att hitta den bästa lösningen för ditt företag! Se kontakta oss för kontaktuppgifter till våra säljare.